Installatiebedrijf Michel Wals dé specialist in:

Riolering diensten

Riolering diensten is geen onderwerp waar u dagelijks bij stil staat, maar toch is het heel belangrijk. Al het water dat gebruikt wordt, loopt door leidingen naar het riool. Bij verstoppingen en of stank weet u gelijk dat er iets mis is met de riolering. Wie belt u dan? Ons natuurlijk. Wij van installatiebedrijf Michel wals zijn gespecialiseerd in het aanleggen, ontstoppen en vervangen van kleine rioleringsstukken. Een zwanenhals is bijvoorbeeld een mooi voorbeeld van een rioleringsstuk die wordt aangelegd voor het tegengaan van ongewenste geurtjes. Ook deze hals kan verstopt raken. Niet getreurd wij lossen dit heel simpel voor u op.
Whatsapp Image 2021 03 11 At 08.27.57 (5)
Whatsapp Image 2021 03 11 At 08.27.57 (6)

Problemen met uw riolering of afvoer? Riolering diensten van Michel Wals!

Als u merkt dat er iets niet klopt met de riolering, geeft dat natuurlijk even een paniekmoment. Het niet gebruik kunnen maken van water is vervelend, maar de verstoppingen en opstapelingen van afval en uitwerpselen, waardoor er een zware stank optreedt, is nog erger. Als u hier te lang niets aan doet, kan het zo zijn dat de leidingen scheuren of breken en dat wilt u natuurlijk niet. Om dit soort problemen te voorkomen, is het noodzaak om hier net zoveel tijd en aandacht aan te schenken als aan het periodiek laten controleren van de cv ketel. Wij komen graag met onze jarenlange ervaring bij u langs om deze controles en eventueel preventief werk uit te voeren.Een goede riolering is van grote waarde en het is dan ook belangrijk dat buizen
goed opgehangen worden om verzakkingen te voorkomen. Hiermee voorkomt of verkleint u de kans op verstoppingen. Om verstoppingen te voorkomen is het ook zaak om zo min mogelijk T-vormige buizen in het rioolstelsel te plaatsen, zodat het water beter kan circuleren. Onze loodgieters weten hier alles van en werken altijd heel precies en vakkundig. Ook bij lekkages of voor een lekkage onderzoek bent u bij ons aan het juiste adres.
Bent u op zoek naar de oplossing voor uw rioleringsprobleem? Neem dan snel contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Tel: 0643211911
e-mail: info@michelwals.nl

Neem contact met ons op